Gå til innhold

Administrerende direktør

Trh Utvikling er et rådgivende ingeniørfirma som utfører prosjektadministrative tjenester i alle prosjektenes faser. Vi har kompetanse og bred erfaring i gjennomføring av komplekse prosjekter fra flere sider av verdikjeden, både som rådgiver, totalentreprenør og byggherre. Trh Utvikling holder til i lyse og trivelige lokaler i Ilsvika.

Vi ser etter en solid operativ leder med kommersiell teft. Du vil lede arbeidet med å gjennomføre selskapets strategiske mål og bidra til vekst og utvikling av virksomheten. Du har din erfaring og utdannelse fra vår bransje og er innstilt på å løse oppdrag parallelt med å inneha en krevende lederrolle. På sikt kan du også tenke deg å gå inn som eier i selskapet og på den måten bli en sentral kraft i strategiutvikling og videre vekst.

Se fullstendig stillingsannonse på Finn

https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=143094452

Prosjekt- og byggeleder

Trh Utvikling AS har en stadig økende oppdragsmengde og søker prosjekt- og byggeleder. Vi gjennomfører prosjektledelse i alle faser og gjennomfører både total- og delentrepriser, i tillegg til byggherreombud, prosjekt-/eiendomsutvikling og SHA oppfølging.

Se fullstendig stillingsannonse på Finn

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=143094459

 

Vi er hele tiden på utkikk etter gode hoder

Dersom du kan bidra positivt i vår organisasjon kan du sende en åpen søknad til

firmapost@trh-as.no

 

%d bloggere like this: